De website van BrandVitals maakt gebruik van cookies om de site te optimaliseren.

BrandVitals
BrandVitals

Over BrandVitals

De juiste boodschap, op het juiste moment aan de juiste doelgroep richten – daarin zit de kern van goede interne marketing en communicatie.

Onze bedrijfsnaam - BrandVitals - geeft aan waar we voor staan: we zorgen voor een goede beleving van een merk. Een merk in de brede zin van het woord: een product, bedrijf of dienst. De focus ligt daarbij op het interne stuk, omdat onze ervaring leert dat je intern de zaken duidelijk en helder moet hebben voordat je extern optimaal resultaat kunt halen.

BrandVitals denkt proactief met u mee, zoekt pragmatische oplossingen en kan snel schakelen - alles met behoud van hoge kwaliteit. De combinatie van ervaring, met goed ontwikkeld empathisch vermogen gekoppeld aan enthousiasme zorgt ervoor dat BrandVitals snel effectief inzetbaar is. 

BrandVitals heeft ruim 25 jaar ervaring in de diversiteit van marketing communicatie. Of het nu over het goed lanceren van een product gaat, het implementeren van een nieuwe manier van werken of het aanspreken van de interne doelgroep bij een koerswijziging van de organisatie - BrandVitals kan bogen op ruime nationale en internationale ervaring. 

BrandVitals is in te zetten voor advies, interim management of realisatie van projecten binnen interne marketing en communicatie.