De website van BrandVitals maakt gebruik van cookies om de site te optimaliseren.

Interne Communicatie
Interne Communicatie

Mijlpalen vieren

De cultuur van een organisatie wordt bepaald door alle medewerkers tezamen. Om die cultuur te onderhouden, te onderstrepen of te verbeteren is gerichte aandacht voor elkaar belangrijk. Vaak starten we een project of verandering met veel communicatie, maar vergeten onderweg stil te staan bij wat we al bereikt hebben. Of we vergeten een duidelijk eindpunt te markeren.

De reis

Projecten kunnen soms maanden of zelfs jaren duren. Het is voor projectleden dan vaak moeilijk om te zien of er echte voortuitgang geboekt wordt. Vaak wordt alleen maar gefocust op het einde; wanneer is het klaar. Beschouw een project als een reis met meerdere hoogtepunten onderweg. Hak het project op in deelprojecten of fasen met duidelijke gemarkeerde tussentijdse mijlpalen om te vieren.

De beloning

Een mijlpaal vieren kan in vele vormen, van een rondje taart tot een uniek cadeau. Het belangrijkste is natuurlijk aandacht van het management bij het tot dan toe behaalde succes.

Het is goed om met de hele organisatie mijlpalen te vieren. Ter afsluiting van een kwartaal of bij het behalen van verkooptargets. De dag met het hoogste productie-aantal of een jubileum. Sta stil bij wat er in de organisatie gerealiseerd wordt en maak dit zichtbaar naar de hele organisatie. Maak tijd om de successen samen te vieren. Niets draagt meer bij aan een goede bedrijfscultuur als gezamenlijke ervaringen. En daar horen feestelijke momenten zeker bij.

Uitdaging

BrandVitals ondersteunt u met creatieve ideeen en oplossingen om uw mijlpalen te vieren. Groot of klein maar altijd passend bij de gelegenheid en met een juiste kwalitatieve invulling. Met als resultaat, gemotiveerde medewerkers die met nieuwe energie de volgende uitdaging aan gaan.


Contactgegevens:

BrandVitals BV
Chopinstraat 31
4837 BD BREDA

Telefoon +31(0)76 5616536

info@brandvitals.nl
http://www.brandvitals.nl

Contact met ons opnemen?

Contact met ons opnemen?

Alle velden zijn vereist in te vullen.