De website van BrandVitals maakt gebruik van cookies om de site te optimaliseren.

Interne Communicatie
Interne Communicatie

Awareness communicatiemateriaal

Naast het goed 'inzichtelijk' maken welke veranderingen op komst zijn en wat deze inhouden, is het ook belangrijk om deze letterlijk zichtbaar te maken. Een e-mail of memo is niet genoeg om snel en breed attentie te krijgen voor uw boodschap. Goed zichtbaar materiaal helpt om uw medewerkers goed op de hoogte te brengen.

Opvallen

Loop uw bedrijf eens door op zoek naar plaatsen waar uw medewerkers vaak langskomen, verblijven of samenzijn. Welke plaatsen lenen zich goed om bepaalde communicatiemiddelen in te zetten?

  • Posters werken bijzonder effectief om aandacht te trekken
  • Een desk-drop is bij kantoormedewerkers het eerste wat ze vinden
  • Onder lunchtijd is een placemat of kaartje op tafel een mogelijkheid
  • Briefkaarten in lockers van productiemedewerkers vallen zeker op
  • Een flash screen pushen via uw netwerk is zeer effectief

Do's and don'ts

Alleen redelijk makkelijke informatie kan op deze wijze gecommuniceerd worden. Lunchtijd is niet het moment om moeilijke gedetailleerde informatie over de buhne te krijgen.

Zorg ervoor dat de materialen regelmatig ververst worden en weg worden gehaald worden na afloop van de campagne. Dan houdt u de aandacht.

Ook al komen uw medewerkers geregeld op het toilet - dit is niet de plaats om bedrijfsinformatie op te hangen. Of het moet relevante informatie zijn, zoals 'doe het licht uit' of 'was uw handen'.

Bewust en onbewust effect

De inzet van visibiliteitsmaterialen zijn essentieel bij interne communicatie. Bewust en onbewust worden uw medewerkers meerdere malen per dag geconfronteerd met uw boodschap op strategisch gekozen locaties. Uw boodschap blijft sneller hangen en zal in gezelschap tot gesprekken over het onderwerp leiden. BrandVitals ondersteunt u met diverse awareness middelen voor een succesvolle interne communicatiecampagne.


Contactgegevens:

BrandVitals BV
Chopinstraat 31
4837 BD BREDA

Telefoon +31(0)76 5616536

info@brandvitals.nl
http://www.brandvitals.nl

Contact met ons opnemen?

Contact met ons opnemen?

Alle velden zijn vereist in te vullen.