De website van BrandVitals maakt gebruik van cookies om de site te optimaliseren.

Interne Communicatie
Interne Communicatie

Instructiemateriaal

Veranderen kost tijd en aandacht maar heeft ook concrete actie nodig. Weten uw mensen al precies wat u van ze verwacht, wat ze precies moeten gaan doen? U heeft het ze verteld maar... is dat genoeg?

Ondersteuning veranderproces

Ter ondersteuning van het veranderproces speelt instructiemateriaal een belangrijke rol. U wilt dat uw medewerkers hun werkzaamheden anders gaan inrichten, dingen anders gaan doen. Dan is het noodzakelijk om ze hierbij optimaal te ondersteunen.

Interne instructiemiddelen

De uitwerking van veranderingen kunnen worden vastgelegd in instructiemiddelen zoals handleidingen en werkinstructies. Maar het kan ook nodig zijn om voor groepen medewerkers trainingen of workshops te organiseren. Om de verandering onder de aandacht te houden kan een interne campagne worden opgezet met behulp van posters, bulletins of e-mails.

Samenvattend

BrandVitals ondersteunt u bij de ontwikkeling en de inzet van instructiemateriaal. Denk daarbij aan handleidingen, informatieve bulletins, werkinstructies en procedures. Maar ook aan intranet, posters, checklisten en instructiewaaiers.


Contactgegevens:

BrandVitals BV
Chopinstraat 31
4837 BD BREDA

Telefoon +31(0)76 5616536

info@brandvitals.nl
http://www.brandvitals.nl

Contact met ons opnemen?

Contact met ons opnemen?

Alle velden zijn vereist in te vullen.