De website van BrandVitals maakt gebruik van cookies om de site te optimaliseren.

Interne Communicatie
Interne Communicatie

Interne Communicatie

Staat 'interne communicatie verbeteren' ook bij u in de top 3 van het medewerker tevredenheidsonderzoek? Hoe gaat u er voor zorgen dat uw medewerkers zich meer betrokken voelen bij uw bedrijf? Het beinvloeden van kennis, houding en gedrag is een essentieel onderdeel van het intern communicatieproces.

Doel interne communicatie

Het doel van interne communicatie is het opstellen en beschikbaar stellen van informatie en instructies om organisatorische en/of persoonlijke doelen te verwezenlijken. Doelen die een bijdrage leveren aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Goede en effectieve interne communicatie draagt bij aan een positieve, ondersteunende houding van uw medewerkers bij de strategische koers van uw organisatie.

Communicatieplan interne communicatie

Een communicatieplan voor interne communicatie doorloopt een aantal fases: van informeren, begrijpen en accepteren naar motiveren en beleven. Alle stappen binnen het communicatiemodel vallen onder interne communicatie, maar worden op andere momenten voor andere doeleinden ingezet. Gebruik binnen uw intern communicatieplan het hele pallet op het juiste moment!