De website van BrandVitals maakt gebruik van cookies om de site te optimaliseren.

BrandVitals
BrandVitals

Disclaimer

BrandVitals is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan de bezoekers van de website. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze pagina's en in de ter beschikking gestelde documenten op deze website van BrandVitals geen rechten worden ontleend. Verder aanvaardt BrandVitals geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Op onze website zijn links naar instellingen en organisaties opgenomen. Alle rechten gereserveerd © copyright since 2011 BrandVitals.

Juridische mededeling

Hieronder vindt u informatie aangaande bezoek en gebruik van www.brandvitals.nl (hierna 'de website' genoemd). Deze juridische mededeling is niet uitputtend en verandert of beperkt overeenkomsten die gemaakt zijn tussen de betrokken partijen geenszins.

Informatie betreffende documentatie op de website

Het ontwerp van de website is beschermd door de wet op auteursrecht en de marketing wet en kan niet deels of volledig worden gekopieerd of nagemaakt zonder toestemming van het bedrijf. Toestemming tot het gebruik van documentatie/instructies, tools, checklists, white papers, product- en bedrijfsinformatie, artikelen en persberichten op de website, wordt gegeven onder de volgende voorwaarden: (I) dat de copyrightverklaring Copyright 2011 BrandVitals - Breda en een notitie waarin wordt vermeld dat voor het gebruik van het materiaal toestemming is verkregen van het bedrijf, eenvoudig zichtbaar zijn en (II) dat het materiaal niet is gewijzigd. Graphics, afbeeldingen, geluid en logo's kunnen niet worden gekopieerd of gedistribueerd zonder speciale toestemming van het bedrijf.

Informatie betreffende links op de website

De website heeft links die toegang geven tot andere sites, waarmee gebruikers toegang krijgen tot de inhoud, producten en diensten van derden. BrandVitals verschaft slechts links om het voor de gebruiker gemakkelijk te maken om andere website te bezoeken. Dit betekent echter geen goedkeuring of aanbeveling van deze websites.

Informatie betreffende verantwoordelijkheid

Downloaden of iedere andere manier voor het verkrijgen van informatie of andere inhoud van de website wordt op de klant haar eigen verantwoordelijkheid genomen. Het bedrijf is niet aansprakelijk bij eventueel verlies, inclusief maar niet beperkt tot het verlies van data of harddisk errors die ontstaan tijdens het downloaden. Het bedrijf garandeert niet dat de website onafgebroken beschikbaar is voor gebruikers en zij garandeert ook niet dat de website zal fungeren zoals beloofd en te allen tijden vrij van virussen of andere beschadigde componenten zal zijn.