De website van BrandVitals maakt gebruik van cookies om de site te optimaliseren.

Diensten
Diensten

Personeelsblad

Het personeelsblad is nog steeds een krachtig instrument bij interne communicatie. Het is duidelijk dat intranet goedkoper is dan een papieren personeelsblad. Geen ontwerpers, drukkers en minder fotografie levert een flinke besparing op. Maar bereikt u met het digitale versie dezelfde doelen als met het papieren personeelsblad?

Intranet versus personeelsblad

Voor het informeren van uw medewerkers over actualiteiten is intranet een prima medium, het is sneller en directer en er is zelfs plaats voor achtergronden.

Voor het creeren van betrokkenheid en het verbinden van medewerkers is het personeelsblad nog steeds het meest geschikte medium. Het personeelsblad voor aandachtiger gelezen, men neemt er de tijd voor. Het personeelsblad wordt mee naar huis genomen zodat ook familie en vrienden kennis nemen van de informatie. Er is meer beleving!

Uw personeelsblad in de communicatiemix

Heeft u een personeelsblad en wilt u een second opinion inzake de effectiviteit. Of wilt u onderzoeken in welke mate een personeelsblad van toegevoegde waarde kan zijn binnen uw interne communicatiekanalen? Wij staan u graag met raad en daad terzijde.


Contactgegevens:

BrandVitals BV
Chopinstraat 31
4837 BD BREDA

Telefoon +31(0)76 5616536

info@brandvitals.nl
http://www.brandvitals.nl

Contact met ons opnemen?

Contact met ons opnemen?

Alle velden zijn vereist in te vullen.