De website van BrandVitals maakt gebruik van cookies om de site te optimaliseren.

Diensten
Diensten

Realisatie

Een gedegen advies en mooie plannen zijn waardevol. Maar de uitvoering en het bewijs met duidelijke resultaten zijn vaak nog een uitdaging.

Veel interne communicatie en verander communicatie mislukt door een ondoordachte implementatie. Hoe creatief de oplossing ook is, het belangrijkste blijft de wijze waarop u de boodschap overbrengt op uw doelgroep. Hierbij heeft u een scala aan mogelijkheden.

Indoor acties

In uw bedrijfspand(-en) kunnen op strategische punten posters, billboards of beeldschermen worden geplaatst. Ook kunt u via email of intranet aankondigingen verzenden. Ook kunt u desk-drops of locker-kaartjes inzetten. En natuurlijk is ook het personeelsmagazine een prima kanaal.

Interne publicaties

Afgestemd op een specifieke doelgroep kan er gewerkt worden met informatieve bulletins, foldermateriaal en handleidingen. Bulletins voor managers en projectleiders.

Interne Events

Successen moet je vieren! Denk aan productlanceringen of nieuwe diensten. Eindejaar bijeenkomsten, jubilea of andere vieringen. Maar ook commerciele successen, oplevering van een project of nieuwe beleidsmaatregelen zoals 'duurzaam ondernemen' of 'medewerkers gezondheid'.

Wij staan u graag met raad en daad terzijde bij de realisatie van uw doelen. Wij streven naar visueel krachtige, interactieve en verrassende middelen om de beoogde doelstellingen te behalen.