De website van BrandVitals maakt gebruik van cookies om de site te optimaliseren.

Diensten
Diensten

Intranet communicatie

Heeft uw bedrijf een intranet of overweegt u een intranet te gaan gebruiken? Integreer uw intranet dan in uw interne marketing en communicatieplannen. Intranet kan een centrale rol spelen in het verspreiden van informatie, interactie met uw medewerkers, samenwerking en kennisdelen. Wij helpen u bij de integratie en invulling van uw interne communicatie via intranet.

Bij de implementatie van een intranet portaal ondersteunen wij u bij de project communicatie.

Push of Pull communicatie

Bij de inzet van een intranet portaal voor interne communicatie is een goed doordacht communicatieplan van essentieel belang. Vaak valt het gebruik van het intranet door de werknemers tegen omdat het gezien wordt als een spreekbuis van de directie. Directie en management pushen dan alleen informatie over het bedrijf.

Medewerkers zoeken wel actief informatie die gaat over hun directe werkomgeving en werkactiviteiten. HR-communicatie kan hier goed op aansluiten.

SharePoint

BrandVitals heeft veel ervaring met project-communicatie bij de implementatie van SharePoint. Ook met de invulling van het SharePoint Communicatie Portaal kunnen wij u ondersteunen.


Contactgegevens:

BrandVitals BV
Chopinstraat 31
4837 BD BREDA

Telefoon +31(0)76 5616536

info@brandvitals.nl
http://www.brandvitals.nl

Contact met ons opnemen?

Contact met ons opnemen?

Alle velden zijn vereist in te vullen.